Tuesday, April 3, 2012

SNABBMATSVECKA, INTE SÅ FARLIGT SOM DE LÅTER

En måndag full med ärende, slutade m ett akutdyk ner i frysen men resultatet blev en god kasslerlåda.
Från att haft en ledig påskvecka inbokad så blev de snabbt ett dubbelpass inbokat idag o ett i morgon.
Ett av stans större företag har halvdagarskonferens i dagarna 2 o de innebär jobbstart 06.30 för en annan.
Tvära kast för nu står man här o Cavalkad gör sin sista spelning i krokarna, synd för de är ett bra band o de tycker säkert de över 400 inne på dansgolvet oxå.
Snart bär det av hem o några tim på soffan innan det är dags imorgon oxå.

Fördelen m konferenser är att man slipper tänka på mat dessa dagar, personalmat till en billig peng.
Idag serverades det fläskfilé m potatisgratäng o massa goa grönsaker.

Lådan igår var de ja!

SNABB KASSLERLÅDA 2 port
Sätt ugnen på 175 grader
2,5 dl ris o 5 di vatten i en form och in i ugnen.
Efter 10 då blanda i en lök i bit o in ca 10 min till.
6 skivor kassler som delas i mindre bitar läggs över riset.
3 di gräddmjölk blandat m 1 msk vetemjöl hälls över.
Slutligen 1 dl riven ost, gratinera tills osten smält.

Nej pausen snart över o dags för mig att gå hem.


No comments:

Post a Comment